Postma & Partners Bedrijfsmakelaars B.V.

Groenmarktstraat 57
3521 AV Utrecht
Tel: 030-6046545
info@postmamakelaars.nl
Floridadreef 60, 3565 AM Utrecht, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.150,- p.m.
Floridadreef 60 in Utrecht 3565 AM

Omschrijving

Nieuw gerealiseerde bedrijfsunit gelegen aan de Floridadreef 6A op het bedrijventerrein Overvecht te Utrecht.

De unit heeft een moderne en eigentijdse uitstraling en zijn afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien.
De unit bestaat thans uit een begane grondvloer van ca. 59 m2 en een houten entresolvloer van ca. 57 m2.

Bedrijventerrein Overvecht
Bedrijventerrein Overvecht ligt aan de noordelijke zijde van Utrecht. Het bedrijventerrein telt circa 280 ingeschreven bedrijven en biedt 5000 arbeidsplaatsen. Het bedrijventerrein is circa 44 hectare groot. Dit maakt Overvecht een belangrijke werklocatie in Utrecht.De Floridadreef is gelegen aan de rand van de groene zone van het bedrijventerrein en heeft een uitstekende aansluiting met de N230, welk in verbinding staat met de A2 en de A27. Elke bedrijfsunit heeft beschikking over twee parkeerplaatsen. Op het bedrijventerrein zijn meerdere bushaltes gevestigd en het terrein ligt nabij het treinstation Utrecht Zuilen.

Multifunctioneel, flexibel en representatief
Vooral voor ondernemers in het midden– en kleinbedrijf bieden de bedrijfsunits qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. De 16 units zijn verdeeld over 2 bijna identieke bedrijfspanden en variëren in grootte van circa 60 m² tot circa 150 m² bruto vloeroppervlak. Het zijn multifunctionele ruimtes met een flexibele indeling en een moderne, eigentijdse uitstraling, die uitstekend dienen als werkplaats, magazijn, atelier of showroom.

Prijs
De huurprijs bedraagt € 1.150,-- per maand excl. BTW

Huurperiode
5 jaar gevolgd door 5 optiejaren

Zekerheidstelling
Ter grootte van drie maanden huur en BTW

Indexering
Jaarlijks voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum CPI alle huishoudens

Casco of turn-key
De bedrijfsunits worden gerealiseerd in een prefab stalen draagconstructie met stenen scheidingswanden en afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien.

- Afgewerkte begane grondvloer van beton met een maximale vloerbelasting van circa 1.500 kg/m²,
- Houten 1e verdiepingsvloer v.v. houten trap
- Toilet
- Isolerende beglazing
- Geïsoleerd dak en gevel (RC 4,5 m²K/W)
- Elektrische bedienbare overheaddeur
- Meterkast met standaardvermogens: elektra, water en gas meter
- Brandblusser
- Een afgesloten (binnen) terrein met toegangspoort.
- 2 parkeerplaatsen per bedrijfsunit

Vereniging van Eigenaren
De bedrijfsunits en parkeerplaatsen worden uitgegeven in appartementsrechten. Als koper van één van de units neemt u automatisch deel in de Vereniging van Eigenaren (VvE). De vereniging behartigt de belangen van de eigenaren die een bedrijfsunit hebben gekocht. De VvE verzorgt diverse financiële administratieve zaken zoals de verzekering. De VvE zorgt ook voor het groot- en klein onderhoud en waarborgt daarmee de uitstraling van het gebouw. Wat resulteert in een langdurig waarde behoud uw bedrijfsunit. Daarnaast wordt de weg waaraan de parkeerplaatsen gelegen zijn in mandeligheid uitgegeven door de gemeente Utrecht. De VvE zal hierin het belang van de eigenaren behartigen.

aanvaarding
medio Q4 2019

Voorbehoud finale goedkeuring en gunning eigenaar/verhuurder
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.150,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Q4 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 116 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 650 cm Diversen In units vanaf 116 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Overige